Free Walking Tour Uzice

Postani Kapedunum vodič

“Free walking tour Uzice” nastao je kao inicijativa turističkih vodiča Vodičkog udruženja Kapedunum sa ciljem da se besplatnom pešačkom turom ponudi dodatni sadržaj turistima koji posećuju Zapadnu Srbiju. Pešačka ruta je osmišljena tako da traje 3 sata i za to vreme da se posete lokalne atrakcije od velikog značaja a koje su se pokazale kao vrlo interesantne inostranim turistima.

tour_guide

Osnovna ideja je da se poseti Top 10 destinacija u Užicu. Ova varijanta “TOP 10″ je još uvek u razvoju i podložna je promenama do 1. jula kada je planirano da se intenzivno krene sa promocijom ovog sadržaja u štampanim i pisanim medijima kao i sa štampanim propagandnim materijalima. Flajeri free walking tour Uzice  biće distribuirani u sve hotele, hostele, smeštaje, vile, turističke agencije i turističke organizacije u Užicu, na Zlatiboru, na Tari i u Bajinoj Bašti. Osnovna ideja je da se gosti koji su više puta svoj odmor provodili u ovim mestima a videli su sve okolne atrakcije kao što su Mokra Gora, Sirogojno itd. motivišu i spuste u Užice i jedan dan svog odmora provedu u Užicu.

Realizacija ovih tura je predviđena da se realzuje u partnerstvu sa turističkim agencijama i turističkim organizacijama, ali prvenstveno sa ljudima koji dobro poznaju svoj grad, istoriju ovog kraja i mogu da provedu turu kroz grad na Engleskom jeziku.

To mogu biti turizmolozi, istorčari, studenti stranih jezika koji žele da unaprede svoj konverzacijski engleski ili neki drugi jezik budući da se očekuje veliki broj stranaca iz raznih zemalja na ovim besplatnim pešačkim turama.

Svi zainteresovani koji žele da se uključe u naš Free walking tour Uzice tim mogu da se jave na telefon 069 322 6316 ili da posalju mail na udruzenjekapedunum@gmail.com.

Premijerna tura sprovedena je 12.juna 2015 u okviru Karavana “Moja Srbija” pred brojnim novinarima, predstavnicima medija i turističkih organizacija.

Možete pogledati snimak ovde od 1:03 je prilog o Užicu.

 

free-walking-tour-uzice

 

Podeli vest...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone