GALERIJA FOTOGRAFIJA

ODABERITE GALERIJU

Galerija fotografija je podeljena na tri celine, gde možete da se upoznate sa samim enterijerim hostela, izletima koje organizujemo i pojedinim gostima koji su posetili naš hostel.

crta

  • galerija-eko-hostel-republik

  • galerija-eko-hostel-republik

  • galerija-eko-hostel-republik

Galerija fotografija vam prikazuje samo delić atmosfere prvog eko hostela u Srbiji

Prvi hostel u ovom delu Srbije značajno je unapredio smeštajnu ponudu Užičkog kraja, a zagovaranjem  ekološkog poslovanja hostel vrši minimalan uticaj na okolinu ubacujući ima edukativni elemant kojim utiče na goste  i lokalno stanovništvo na značaj zaštite okoline.

Užice se nalazi na raskrsnici puteva za Bosnu i Crnu goru i u okrženju ima veliki broj turističkih atrakcija. Gostima najviše dolaze da bi posetili  Zlatibor, Sirogojno, Kadinjača i Narodni muzej u Užicu. Od kada su postaki aktuelni “Putevi Nikloe Tesle” prva hidrocentrala u Evropi, a drugu na svetu našla je svoje mesto na turističkoj mapi Srbije.

Otvaranjem hostela veliki broj turista, naročito backpackera koji su u tranzitu, ostaje da prenoći u gradu, i u većini slučajeva se odlučuju da produže svoj boravak u Užicu.

Hostel kao ugostiteljski objekat za smeštaj razlikuje se od hotela samo u pogledu zajedničikh kupatila i višekrevetnih soba.

Posebnu pažnju u Eko hostelu “Republik” posvetili smo zajedničkim prostorijama što zbližava goste i povećava interpersonalnu komunikaciju kako gostiju između sebe tako i gostiju i zaposlenih.  Naše profesionalno osoblje će vrlo rado da vam pomogne da se snađete u gradu i da nađete ono što vam je potrebno. Za neše goste oragnizujemo potpuno besplatno obilazak grada gde vas upoznajemo sa turističkom ponudom.  Za vaše poterbe možemo da organizujemo transport do najznačajnih turističkih lokaliteta i usluge vodiča. Zahvaljujući poslovnoj politici hostela i usmeravanju gostiju na turističke vodiče, gosti dobijaju profesionalno vođenje uz stručno objašnjenje kulturno istorijske baštine i geografske morfologije ovog kraja. Ova galerija prikazuje samo jedan deo onog  što možete da očekujete ovde i mi vas iskreno očekujemo da vam pokažemo lepote ovog kraja.