EKSKURZIJE I ORGANIZOVANE TURE

Republik svakodnevno vodi nezaboravne organizovane ture sa profesionalnim licenciranim turističkim vodičem. Bickla, pešačenje ili automobilom po vašem izboru. Bilo da idete sa našim profesionalnim vodičem ili idete u sopstvenoj režiji garantujemo vam vrhunski doživljaj.

LOKACIJE:

MANASTIR RUJNOMOKRA GORA, “8”VIŠEGRADBELA CRKVA KARANSKAZLAKUSAARILJEPOTPEĆKA PEĆINA |

 ZLATIBORGOSTILJEZLATARSKO JEZEROSTUDENICA  | KADINJAČA

SIROGOJNO | STOPIĆA PEĆINA| PLANINA TARA 

Mapa-UZICE

zelenalinija

  • knjiga-utisaka

ikonicefooter

Zapadna Srbija predstavlja jedan od najtarktivnijh predela Srbije. U samom srcu zapadne Srbije nalazi se Užice pozicionirano tako  da možete da posetite najatraktivnije predele u jednodnevnim izletima. Organizovani izleti kreću iz hostela i traju od 3 do 8 sati. U Eko Hostelu Republik možete ostati preko nedelju dana i da svali dan doživite novo uzbuđenje i da svaki dan posetite neki od atraktivnih lokaliteta koje svakodnevno posećuju hiljade turista. Za samo deset eura koliko plaćate prenoćište u hostelu ostaje vam sasvim pristojan budžet da se otisnete u nezaboravnu avanturu.

Organizovane ture su osmišljene tako da vas provode kroz predivne predele, Mokre Gore, Zlatibora, Tare uz priču koja prati istoriju i anegdote ovoga kraja. Nači vodiči su starosedeoci Užica koji jako dobro poznaju ove krajeve, lokalno stanovništvo i najbolje restorane sa tradicionalnom hranom tipičnom za ove krajeve.

Za one koji su avanturističkog duha organizujemo razne adrenalinke doživljaje. Parglajding je jedna od najpopularnijih aktivnosti koje sprovodimo a vrlo lako je pristupačna i cenovno i razdaljinski. U samom gradu možete se oprobati u slobodnom penjanju, abzailingu, ili raftingu na Drini. Svi ovi sportovi su cenovno  prilagođeni mladima tako da vas jedno ovako životno iskustvo može koštati daleko manje nego u zemljama u okruženju.

Organizovane ture su najbolji način da se upoznate sa prirodnim lepotama ovog kraja. Nemojte oklevati da nas pozovete i da se raspitate za cene. Mi ćemo po vašim željama kreirati turu koja će ispuniti vaša očekivanja. Naša prednost je što sve možete naći na jednom mestu informacije za bilo koji vid aktivnog odmora i mi ćemo to organizovat za vas.