Uzice Prenociste

Eko Hostel Republik – Uzice prenociste

Kada se pojavite u Uzicu prva stvar koja vam pada na pamet jeste Uzice prenociste i gde ga naći.Na svu sreću to više nije problem jer Eko Hostel Republik radi punim kapacitetom već drugu godinu za redom.

uzice-smestaj

uzice-smestaj

 

Čiste i udobne sobe sa kvalitetnim i komfornim dušecima pružiće vam jedinstveno iskustvo i dobar i kvalitetan san. Ocene na renomiranim rezervacionim sajtovima i turističkim portalima su dovoljan dokaz kvaliteta i profesionalnosti usluge. Hostel se nalazi u centru grada, sa obezbeđenim parkingom ispred hostela, besplatnim čajem, kafom, internetom dobijate i više nego što ste očekivali. Cene prenoćišta su od 1000 do 2000 dinara u zavisnosti za koju sobu se odlucite. Mozemo reci da uzice prenociste vise nije problem i da sada imate gde da prenociste kada dolazite u ovaj grad bilo poslom bilo turistički.

Eko hostel Republik -Uzice prenociste  počeo je sa radom u septembru 2013 godine i predstavlja prvi eko hostel u Srbiji pa čak i na balkanu. Hostel koristi obnovljive izvore energije, biorazgradivu kućnu hemiju, primarnu selekciju otpada, i u potpunosti je opremljen materijalima koji su trebali da budu reciklirani. U Eko hostelu Republik euro palete su takozvanim sistemom “upycling” vraćene ponovo u upotrebu i data im je nova vrednost. Sve palete su u potpunosti premazane ekološkim bojama, tako da kada ležite u krevetu ne osećate nitro razređivač, uljani razređivač već čist miris drveta. Gosti koji posećuju hostel su uglavnom stranci i domaći gosti koji poslovno dolaze u Užice ali ne žele da spavaju van grada, već žele da spavaju u samom gradu, tako da svoje poslove ujutru mogu da završe peške bez silaska u grad . Velika pogodnost je i blizina učiteljskog fakultetea, visoke tehničko poslovne škole, opštine  i ostalih institucija u centru grada. Takođe ukliko imate neku proslavu u Užicu a najčešće su to svadbe najpametnije vam je da parkirate svoj auto ispred hostela, lepo se provedete, naspavate i tek onda krenete kući.

Dobrodošli

Podeli vest...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone